Tooted märksõnaga lambapiima ricotta (30)

KARM JÄÄTMESE JUUST LAMBA PIIMAST MUSTADE OLIVEDEGA - Pastöriseeritud kõva lambapiimajuust, mis on küpsetatud mustade oliivide kreemiga

KARM JÄÄTMESE JUUST LAMBA PIIMAST MUSTADE OLIVEDEGA - Pastöriseeritud kõva lambapiimajuust, mis on küpsetatud mustade oliivide kreemiga

Maitse: Intensiivne Aroom: Iseloomulik lambajuustule mustade oliivide aroomiga Värv: Hele kollane tumedate veenidega mustade oliivide kreemist Konsistents: Kõva
Taimne parmesani alternatiiv

Taimne parmesani alternatiiv

Vegan Parmesan on taimne juustualternatiiv, millel on parmesani maitse. See laktoosivaba parmesan sobib ideaalselt veganroogade valmistamiseks.
LEVITATAV KREEMJUUST - 2 või 5 kilo kuubik

LEVITATAV KREEMJUUST - 2 või 5 kilo kuubik

Pastöriseeritud värske juust kreemja ja ühtlase tekstuuriga, ideaalne määrimiseks. See on juust, millel on lai valik rakendusi nii külmalt kui kuumalt.
MOZZARELLA TRECCIA - VÄRSKE STRING JUUST

MOZZARELLA TRECCIA - VÄRSKE STRING JUUST

Mozzarella on värske venitatud juust, millel on sile, ühtlane pind, lumivalge värv ja elastne konsistents. Maitse on magus ja delikaatne ning lõhn on värske ja meeldiv. See esindab erinevaid vorme, mis on meie meistrite juustutootjate oskuste tulemus: alates suupistetest, sõlmedest, punutisest kuni fiordilatte'ni. Tavaliselt nautida mozzarella värskelt üksi eelroana (fiordilatte, mis on tavaliselt viilutatud ja maitsestatud ekstra neitsioliiviõli ja tomatiga, moodustab aluse kuulsate caprese valmistamiseks) või lisandina, koos pearoogadega ja ka salatite valmistamisel.
Kitses juust rosmariinikoorega

Kitses juust rosmariinikoorega

Surutud pasta juust, mis on valmistatud pastöriseeritud kitsepiimast ja rosmariini koorest, minimaalne vananemisperiood 30 päeva.
Ariste Izmiri Tulum Juust (lehmapiimast) – 300g

Ariste Izmiri Tulum Juust (lehmapiimast) – 300g

Tulum juust kannab endas iga piirkonna eripära. Mezopotaamia maapinnal - Izmiri Tulum on kõva, küpseb soola abil ja muutub aja jooksul aina maitsvamaks, kaotades soola ja jättes juustu sisse poorid. Soovitame juustu lõikamiseks oodata paar minutit pärast külmkapist välja võtmist ja kasutada juustunuga.
Misket Juust - Koht, kus tervis kohtub maitsega hommikusöögil..

Misket Juust - Koht, kus tervis kohtub maitsega hommikusöögil..

Geleneksel Lezzetlerin Doğal Adresi POLEN SÜT Yeni Şubesi İle Hizmet Etmeye Devam Ediyor. Katkısız Doğal Ve Hijyenik Ürünleri Üretmeye Kendine İkle Edinen Kuruluşumuz 2o. Yılında Sizler İle Büyümeye Devam Ediyor...
Täispiim - magustatud

Täispiim - magustatud

60g mini toru maiustusi. Saadaval ka 12 mini toru karbis. Ja mis seal sees on? Täispiim, suhkur, looduslik vanilli aroom. Allergeenid suurendatud tähelepanu all Piim. Hea säilitamine pole keeruline Magustatud kondenspiim torus säilib 1 aasta enne avamist ja 3 nädalat külmikus pärast avamist. Toru ja kork: visata koduste jäätmete hulka.
Pehme juust bifidusega - Pehme lambajuust

Pehme juust bifidusega - Pehme lambajuust

Pehme lambajuust. Ideaalne söömiseks niisama või sulatamiseks.
Iberia juust portsjonites

Iberia juust portsjonites

Iberico juust on pressitud juust, mis on valmistatud kolme piima segust (lehm, lammas ja kits). See on kõige populaarsem juust Hispaanias ning vastavalt 28. veebruari 2011. aasta kuninglikule dekreetile 262/2011, mille lisas 4 on kehtestatud kvaliteedinormid juustude ja sulajuustude jaoks. Iga juust, mida turustatakse nimetuse "Iberico" all, peab olema valmistatud värskest piimast järgmistes proportsioonides: maksimaalselt 50% lehmapiima, minimaalne 15% kitsepiima ja minimaalne 15% lambapiima. Seda valmistatakse kogu aasta vältel. Erinevust poolküpse ja küpsetatud juustu vahel määrab küpsemise periood. Esimesel on küpsemise periood üks kuni kolm kuud, pressitud pasta, tihe mass, kuid mitte suletud, väikeste õõnsustega kogu lõikes ja heledat kollast värvi elevandiluust taustal, mis tuleneb kolme piima segust. Küpsetatud juust on küpsenud kolm kuni kuus kuud.
Kitsejuust - Mudosu

Kitsejuust - Mudosu

Kitsejuust, mis sisaldab Sardinia olemust ja traditsiooni. Selle pasta, mis on heledalt kollane, eristub harvaesinevate aukude ja regulaarse, teralisena struktuuriga, mis on käsitöö ja hoolika töötlemise sümbol. Selle juustu aroom intensiivistub küpsemisega, pakkudes rikkalikku ja kutsuvat lõhnakogemust. Mudosu maitse varieerub noorelt magusast meeldivalt vürtsikaks küpsemise käigus, pakkudes täiuslikku tasakaalu delikaatsuse ja intensiivsuse vahel. See on toodetud ainult Ogliastra piirkonnas, mis on tuntud kitsekarjatamise poolest, ja see juust on austusavaldus sardiinia kvaliteedile ja tipptasemele. Silindrilise kujuga, sileda ja tugeva koorega, mille värv varieerub heledast pruunist tumedani ja mitte söödava koorega, on Mudosu eriline juust, ideaalne neile, kes otsivad ainulaadset maitset, mis on täis elegantsi ja rafineeritust.
Ricotta ja Spinati Raviolid

Ricotta ja Spinati Raviolid

Need värskest pastast valmistatud raviolid, mis on täidetud ricotta ja spinatiga, on ajatu klassika Itaalia kulinaarses traditsioonis, mis on täiuslikult tasakaalus lihtsuse ja rafineerituse vahel. Pastaleht on roheline, kuna see on segatud spinatiga, ja eristub oma siidise tekstuuri poolest, mis on ideaalne, et elegantsetel viisil ümbritseda delikaatset ja rikkalikku täidist.
Jäätise Mochi - Kookospähkel

Jäätise Mochi - Kookospähkel

Jäätise Mochi - Kookospähkel
Hunkar Maraslım Tavaline Jäätis 500 g.

Hunkar Maraslım Tavaline Jäätis 500 g.

Hunkar Maraslim 500 gr Tavaline Jäätis Sisu: Toode on valmistatud värskest lehma piimast ja looduslikust suhkrust. Ei sisalda lisaaineid. Kaal: 500 grammi Maitse: Erakordne oma tavalise piima aroomi poolest. Omab intensiivset ja kreemjat tekstuuri. Pakub lihtsat ja loomulikku maitset. Kasutamissoovitused: Hunkar Maraslim 500 gr tavalist jäätist saab serveerida erinevate magustoitude ja puuviljade kõrvale. Seda saab nautida ka üksi. Vastavalt eelistusele saab selle maitset rikastada. Valikuliselt saab selle maitset rikastada kastme või erinevate kaunistustega. Säilitamissoovitused: Toode tuleks hoida sügavkülmas temperatuuril -18°C või madalam. Soovitatav on tarbida lühikese aja jooksul pärast pakendi avamist. Pakendamine: Toode on pakendatud hügieenilisse ja vastupidavasse plastpakendisse. Pakendil on vajalikud andmed, nagu säilitamissoovitused, tooteinfo, kaal ja toote nimi.
ChevreArdennes Värsked Sibulad P - Värsked

ChevreArdennes Värsked Sibulad P - Värsked

ChèvrArdennes esitleb mitmeid silmapaistvaid maitsevariatsioone: õielises koores, värskes ürdiga puulusikas, mee, kuivatatud viigimarjade, sibulate, bruschetta, sidruni, peekoniga. Samuti tuhksinep, mee ja Parmigiano Reggiano juustuga, Taani sinine ja veel palju teisi. Meie kvaliteedile orienteeritud kitsejuustud tõstavad kindlasti teie maine nõudliku ja eksklusiivsete värskete juustude jaotajana oma klientide jaoks.
Segus 'Munade asendaja'

Segus 'Munade asendaja'

Segus asendab täielikult munade paksendamise omadust küpsetamisel. Segus ei ole maitseaineid, säilitusaineid ega muid kahjulikke toidulisandeid. Toode ei sisalda gluteeni. Toode testitakse gluteeni osas igas tootmisfaasis. Garnec oli Venemaal esimene, kes sai õiguse tähistada oma tooteid "Ristatud Terade" kaubamärgiga. See kaubamärk on ohutusmärk gluteenivabadele toodetele Euroopa Tsöliaakia Ühingute Assotsiatsioonilt, mida tunnustatakse enamikus arenenud riikides. Kaal: 300 g
Traditsiooniline Klopitud Kreemikook

Traditsiooniline Klopitud Kreemikook

Selle koogi retsept asendab traditsioonilised koogikomponendid – või ja õli – vahukoore rasvaga. Oma mahlaka koore ja sulava tekstuuriga kutsub see kindlasti rohkemat soovima. Võite kasutada erinevaid marju vastavalt oma maitsele, et oma vahukoort maitsvamaks teha. 1 tass soolamata võid toatemperatuuril 2 1/2 tassi kristallsu Sugar 6 toasooja muna 3 tassi universaalset jahu ½ teelusikatäit koššersoola 1 tass raskemat vahukoort 2 teelusikatäit vaniljeekstrakti
Risotto Porcini Seente ja Tomatitega

Risotto Porcini Seente ja Tomatitega

Täiuslikult tasakaalustatud segu esmaklassilisest Arborio riisist ja valitud koostisosadest, nagu kuivatatud seened ja lõhnavad ürdid. Maitsev, täisväärtuslik ja looduslikest koostisosadest valmistatud segu sobib suurepäraselt täisväärtuslikuks taimetoiduks (ka vegan), või loob imelist baasi, millele saate lisada liha või kala. Kiire alternatiiv kodusele risotole, mis sisaldab kõiki looduslikke koostisosade. Valmistatud vaid 20 minutiga. Hea maitsega üksi me ei lepi. Meie, AnaVita firmas, hoolitseme ka selle eest, et meie kliendid saaksid igal ajal usaldada meie toodete kvaliteeti ja nende töötlemist. Me valmistame oma tooteid ainult vastavalt Rahvusvahelisele Toidustandardile (IFS). Meie toodete päritolu kontrollitakse rangelt ja meie kvaliteedikontroll kontrollib pidevalt valmistooteid, et tagada ühtlane kõrge kvaliteeditase. Artikli number: 7301 Energia: 1430 kJ / 337 kcal Rasv: 1 g Millest küllastunud rasvhapped: 0.2 g Süsivesikud: 73.6 g Millest suhkur: 2.5 g Valgud: 6.4 g Sool: 0.027 g Kaal: 200 g Allergeenid: ei ole Keetmisaeg: ca. 20-25 minutit Bränd: Dr. Ana Collection Tootja: AnaVita-Naturkost GmbH
Safran Campanelle - Maitseainetega käsitöö pasta

Safran Campanelle - Maitseainetega käsitöö pasta

Pakend: - 240-grammine kott Koostisosad: - Durum nisu jahu* (Päritolu Poitou-Charentes) - Safran (Päritolu Poitou-Charentes) - Vesi * Allergiat tekitav koostisosa
Külmutatud pastöriseeritud munavalged

Külmutatud pastöriseeritud munavalged

Vastab 33 munavalgele kg kohta. Kondiitri munavalget kasutatakse beseede, makroonide, mousse'ide, küpsetiste valmistamisel... Toode, mis on saadud Prantsusmaal munetud munadest. Pudel 1 kg või 5 kg.
Mandli Majonees

Mandli Majonees

Clizia on meie õrn köögiviljamajonees, mis on valmistatud Sitsiilia mandlitest. Mandel on peategelane maitsvas, pehme ja õrnas kreemis, mis on alternatiiv klassikalisele majoneesile. Kõik Sitsiilia mandlite aroom ja meie oliivide ekstra neitsioliiviõli intensiivne maitse kohtuvad kuulsate kastmete vegan-sõbralikus tõlgenduses.
Lamba juust, mis on küpsetatud trühvliga - Pastöriseeritud lamba juust, mis on küpsetatud trühvliga

Lamba juust, mis on küpsetatud trühvliga - Pastöriseeritud lamba juust, mis on küpsetatud trühvliga

Pastöriseeritud lambapiim, musta trühvli pate (šampinjonid (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis ja seotud rühm), päevalilleõli, must trühvel (Tuber Aestivum Vitt), sool, pipar, suhkur, puljongigranuleid (meresool, pärmiekstrakt, pruuni suhkur, maitseekstrakt, karamelliseeritud suhkur, maltodekstriini, palmiõli, kurkum), dekstroos, kartulitärklis, pärmiekstrakt, maitseained (sibul, muskaatpähkel, küüslauk ja kurkuma, tomatipulber), must trühvel, maitse tugevdaja, happesuse regulaator (sidrunhape), antioksüdant (askorbiinhape), sool, kaltsiumkloriid, renni, piimhappe ferment, säilitusaine: lüsosüüm (munadest saadud), natamütsiin koores. Maitse: Intensiivne Aroom: Iseloomulik lambajuustule koos trühvli aroomiga. Värv: Hele kollane mustade trühvli pasta veenidega. Konsistents: Kõva Eemaldage juustu koor enne tarbimist.
CACIORICOTTA - VANANDATUD SOOLANE RICOTTA

CACIORICOTTA - VANANDATUD SOOLANE RICOTTA

Cacioricotta on poolkõva, silindrikujuline juust, mis on tüüpiline Puglia piimatootmise traditsioonile. Puglia köögis kasutatakse seda toodet tavaliselt riivitud kujul pasta maitsestamiseks, eriti tüüpilise pasta alla crudaiola puhul, kuid seda tarbitakse ka iseseisvalt helvestena või salatite ja pitsade maitsestamiseks.
Rocinante Kitsejuustud

Rocinante Kitsejuustud

Surutud pasta juust, mis on valmistatud pastöriseeritud kitsepiimast. Pehme Kitsejuust Rocinante - Küpsenud 7 päeva. Poolküpsetatud Kitsejuust Rocinante - Küpsenud 1 kuu.
Manchego Juust DOP Portsjonides

Manchego Juust DOP Portsjonides

Manchego juust erineb teistest Hispaanias valmistatud juustudest oma välimuse poolest, kuna sellel on kaseiinist plaat, kus on kirjas sõna Manchego ja seerianumber, mis võimaldab meil toote jälgitavust, autentides toote Manchego päritolunime reguleeriva nõukogu poolt. Juustu sisemus on elevandiluu värvi, silmadega, mis on ühtlaselt jaotatud. Kreemjas tekstuur, suus sulav, selge, pehme, sügava maitsega, mis on iseloomulik lambapiimale. Kõik meie juustud on valmistatud ilma toidulisanditeta ja on lisoosi, natamütsiini ja sorbaatide vabad. Ilma gluteenita.
Gran Mezzaluna Ricotta ja Pinaat

Gran Mezzaluna Ricotta ja Pinaat

See suur poolkuu kujuline raviolo, mis on täidetud spinati ja ricottaga, on loodud rahuldama kõige nõudlikumaid maitseid ning on ka inseneritööna välja töötatud, et pakkuda ideaalset suhet pasta ja täidise vahel. Pasta leht ja selle suured mõõtmed suudavad täidise ümbritseda ilma küpsetamise ajal purunemata. Täidis on maitsete ja tekstuuride sümfoonia. Kergelt praetud värsked spinatid ja kõrge kvaliteediga, pehme ja kreemjas ricotta loovad täiusliku tasakaalu kerguse ja maitse vahel.
Täiuslik spagettide ja suflee jaoks!

Täiuslik spagettide ja suflee jaoks!

Kookosõliga Madal kolesterool Ei piimatooted _ Laktoosivaba _ Gluteenivaba _ Sojavaba _ Ühtlane sulamine
Täiuslik spagetide ja suflee jaoks!

Täiuslik spagetide ja suflee jaoks!

Karmjuustu maitsega Kasutades taimeõlisid Madala kolesterooli ja küllastunud rasvade sisaldusega
Sardi raviolid

Sardi raviolid

Suured sardi raviolid on täidetud ricotta (pehme juust) ja sidruniga ning kehastavad Vahemere maitse lihtsust ja puhtust, pakkudes värsket ja rafineeritud kulinaarset kogemust. See raviolo esindab täiuslikku harmooniat ricotta magususe ja pehmuse ning sidruni värske tsitruselise maitse vahel, mis on suletud õrnasse pastataignasse.
Mini Munanuudlid - Käsitöö Munapasta

Mini Munanuudlid - Käsitöö Munapasta

Pakend: - 500-grammine kott Koostisosad: - Durum nisu jahu*, pehme nisu jahu* (Päritolu Poitou-Charentes) - Värsked vabalt peetavad munad* - Vesi * Allergendid